Ga naar hoofdinhoud
Musa Dwarf Cavendish transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Musa Dwarf Cavendish
Musa Dwarf Cavendish
Musa Dwarf Cavendish
Lengte check
Viva la Banana!

Bananen hier, bananen daar, bananen overal. Je hoeft geen metershoge boom in huis te halen om eigen bananen te kunnen laten groeien. Als je een urban jungle wilt bouwen is deze tropische bananenplant een onmisbare toevoeging. Al jaren wordt de Musa Dwarf uit alle delen van de wereld gehaald om als huiskamerplant te dienen.

De musa dwarf heeft brede bladeren met paarse en diepgroene accenten. Deze tropische vriend is gek op zo warm mogelijke temperaturen, en absoluut niets kouder dan 12°C. Ze houdt van een constant vochtige ondergrond voor haar wortels. Haar grote bladeren verdampen veel en vereisen dan ook een heleboel water. Ze is ook nog eens gek op de zon en staat het liefst in indirect licht. Hoewel ze eigenlijk uit Azië en Australië komt is de eerste bananenplant kwekerij gestart in Costa Rica. Een echt tropenkind, dus!

Veel water nodig
Licht luchtzuiverend
Lichte plek, geen directe zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm
21 cm
3325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom