Ga naar hoofdinhoud
Olijfboom transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte21 cm
Olijfboom
Olijfboom
Lengte check
Het Spaanse binnenland bij jou thuis

Een olijfboom, het ultieme Mediterrane gevoel van vakantie. De olijfboom is één van de bekendste kamerplanten van Nederland. Je herkent ‘m altijd meteen! Of je deze lichtgroene vriend nou binnen of buiten zet, het maakt hem helemaal niks uit. De olijfboom kan wel tegen een stootje. In het binnenland van Spanje, waar de boom oorspronkelijk vandaan komt, is er ook niet altijd een blauwe hemel en dat heeft ze dus ook absoluut niet nodig. Maar, net als bijna elke plant is ze wel gek op een lichte plek.

Hoe meer zonlicht ze krijgt, hoe meer water ze ook nodig heeft. Te allen tijde houdt de Olea Europaea dan ook van een vochtige grond. Ze heeft 2 à 3 keer water per week nodig. Zowel de stam als de vruchten zijn niet giftig, maar erg lekker zijn ze ook niet. We raden je dan ook aan om je olijven nog altijd ergens anders vandaan te halen!

Gemiddeld water nodig
Niet luchtzuiverend
Veel zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 21 cm35 cm75 cm90 cm90 cm
13 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom