Ga naar hoofdinhoud
Olijfboom transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
Olijfboom
Olijfboom
Lengte check
Breng je huis in Mediterrane sferen

Op zoek naar dat echte Mediterraans gevoel? Deze olijfboom zorgt daarvoor! Zowel binnen als buiten. Wie zegt dat je geen urban jungle op je balkon kunt hebben?!

Deze olijfboom komt voor in landen rondom de Middellandse zee, summer feelings dus! Deze boom is een echte zonaanbidder: hoe warmer en zonniger de plek, hoe beter! Doet het je niet meteen denken aan een heerlijke vakantie in Spanje of Italië als je deze olijfboom ziet? Als je goed voor hem zorgt, kan de olijfboom flink groeien en zie je in het voorjaar de eerste bloesem ontstaan. De zomer kan beginnen!

Gemiddeld water nodig
Niet luchtzuiverend
Veel zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 21 cm35 cm75 cm90 cm90 cm
15 cm
3500 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom