Ga naar hoofdinhoud
Olijfboom transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte75 cm
Olijfboom
Olijfboom
Lengte check
Mediterraans mooi

Sterk, gemakkelijk in de verzorging en o, zo mooi..Oftewel: de Olijfboom. Met een plant als deze haal je in één keer het gevoel in huis dat je in Spanje op vakantie bent. De olijfboom kan gemakkelijk buiten staan, - ook in de winter - want het zijn ijzersterke planten. Niet echt ijzersterk, natuurlijk. Maar ‘houtsterk’ klinkt zo raar ;)

Onze Olijf is gek op zoveel mogelijk zonlicht (maar ja, wie niet?). Haar ideale plek is waar ze een hoop direct licht krijgt. Door al het licht wat ze opneemt heeft ze ook regelmatig water nodig. Afhankelijk van de temperatuur rond de 2 à 3 keer per week. Je kunt het altijd checken door met je vingers even in de aarde te voelen.

Gemiddeld water nodig
Niet luchtzuiverend
Veel zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 21 cm35 cm75 cm90 cm90 cm
20 cm
4650 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom