Ga naar hoofdinhoud
Olijfboom transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte90 cm
Olijfboom
Olijfboom
Lengte check
Olive you very much

Waan je in Mediterraanse sfeer met deze zonaanbidder! De Olijfboom is hét symbool van vakanties in de Spaanse binnenlanden en aan de Middellandse zee. Deze boom is zo veel uiteenlopende temperaturen gewend dat je haar zowel binnen als buiten kunt zetten, het hele jaar door.

Wat de verzorging betreft heeft de Olea Europaea maar een enkele eisen; zo veel mogelijk zon en een paar keer per week water. Met een beetje geluk heb je binnen no time echte olijven aan je boom hangen. Zowel de stam als de vruchten zijn niet giftig, maar erg lekker zijn ze ook niet. We raden je dan ook aan om je olijven nog altijd ergens anders vandaan te halen!

Gemiddeld water nodig
Niet luchtzuiverend
Veel zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 90 cm
22 cm
5125 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom