Ga naar hoofdinhoud
Pannenkoekenplant XL transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda
Lengte50 cm
Pannenkoekenplant XL
Pannenkoekenplant XL
Lengte check
Zonder stroop of spek

Hou jij ook zo van de Nederlandse pannenkoek? Met suiker, stroop of zelfs met spek? Deze pannenkoek kun je niet opeten (al kun je het wel proberen), maar je kan er wel lang van genieten! Deze bijzondere plant met zijn lichtgroene, glanzende bladeren is in Nederland tot ‘Pannenkoekenplant’ gedoopt.

Deze plant komt van origine helemaal uit China en heet daar de ‘Chinese geldplant’. Zij geloven dat de plant geluk zal brengen als je een muntstuk bij hem in de grond stopt. Het is het proberen waard! De Latijnse naam is Pilea Peperomioides. Dat is een hele mond vol. Persoonlijk vinden wij Piet wel een leuke naam. Piet de Pannenkoekenplant. Zodra hij bij je thuis staat is het natuurlijk jouw beurt om 'm een mooie naam te geven!

Als je de Pilea ongeveer één keer per week water geeft is deze plant al helemaal tevreden, maar voel wel tussendoor of de aarde nog vochtig genoeg is. De pannenkoekenplant kan op veel plekken prima overleven, maar niet in de directe zon. Dit kan ervoor zorgen dat de bladeren verbranden!

Gemiddeld water nodig
Licht luchtzuiverend
Licht, geen direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 12 cm22 cm50 cm
27 cm
3400 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom