Ga naar hoofdinhoud
Peperomia Raindrop transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
Peperomia Raindrop
Peperomia Raindrop
Peperomia Raindrop Close-up
Lengte check
Is het een pizza of een plant?

De Peperomia Raindrop is een lid van de peperplant familie. De Latijnse naam van deze plant is Peperomia Polybotrya, maar vanwege de bladeren, die sprekend op een regendruppel lijken, heeft de plant ‘Raindrop’ als bijnaam gekregen. Al doet de naam verdacht veel aan een bekende pizza denken. De donkergroene egale kleur is wat deze plant heel geliefd maakt in de Nederlandse huiskamers. De belichaming van klein maar fijn vind je in deze plant.

De perfecte plek voor deze plant is op een lichte plek, zonder direct zonlicht. In de tropische regenwouden van Zuid-Amerika groeit deze plant laag bij de grond en is dus niet vaak blootgesteld aan de felle zon. Je hoeft de Peperomia niet constant water te geven. Ze vindt het wel fijn om altijd een beetje vochtige grond te hebben. Meestal is één keer per week een drinkbeurt voldoende.

De Peperomia vindt het ook heerlijk om regelmatig besproeit te worden. In de regenwouden is de luchtvochtigheid natuurlijk een stuk hoger dan bij jou in de kamer. Als je de tijd ervoor vindt is twee keer per week ideaal, maar minder overleeft de Raindrop ook! Het kan zijn dat deze plant in de late lente tot bloei komt. De bloemen geven een zoete geur af en staat prachtig in de zomer. Zodra je deze plant in huis haalt is het gedaan met de schadelijke stoffen in de lucht! De Peperomia heeft sterk luchtzuiverende kwaliteiten en pakt alle schadelijke stofjes in je huis aan.

Gemiddeld
Sterk luchtzuiverend
Licht, geen directe zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm
14 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom