Ga naar hoofdinhoud
Peperomia Sunrise transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
Peperomia Sunrise
Peperomia Sunrise
Peperomia Sunrise Blad
Peperomia Sunrise Sfeerbeeld
Lengte check
Kleurcontrastkampioen

Deze kleine groene vriend, bijgenaamd 'Sunrise', weet hoe hij moet opvallen zonder al te dramatisch te zijn. De bovenkant van zijn bladeren is lichtgrijs/zilver, terwijl de onderkant een opvallende roze/rode kleur heeft. Maak je geen zorgen over de zorg voor deze plant - ondanks zijn tropische oorsprong (er zijn meer dan 1000 soorten Peperomia, allemaal uit subtropische gebieden), is de Sunrise een makkelijke kamerplant die zelfs voor beginners geschikt is. De Sunrise heeft een lichte standplaats nodig, maar vermijd direct zonlicht om te voorkomen dat de bladeren geel worden. Geef hem elke week een beetje water, maar zorg ervoor dat het niet teveel is. Dat is alles wat deze plant nodig heeft om te stralen!

Niet zo dorstig
Niet luchtreinigend
Vermijdt direct zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
15 cm
2575 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom