Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Brasil transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
Philodendron Brasil
Philodendron Brasil
Lengte check

Deze Philodendron variant brengt het levendige van de Braziliaanse vlag ?? in huis met zijn mix van groene en gele hartvormige bladeren. Een snelle groeier, je kunt kiezen of je hem laat hangen of omhoog laat klimmen met behulp van steunen.

Hij houdt van water, maar niet van overvloeiing. Eens per week is meestal voldoende, met de bovenste grond die mag uitdrogen tussen gietbeurten door. Zorg voor een plekje met middelmatig tot helder indirect licht, en voorkom direct zonlicht om bladverbranding te vermijden.

Veel water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm
14 cm
2725 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom