Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.

Philodendron (Fuzzy Petiole)

Philodendron transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Philodendron
Philodendron
Philodendron Blad
Lengte check
Flirt met Fuzziness

Dit is de Philodendron Nangaritense, of zoals wij hem noemen, de Fuzzy Petiole. Een eigenzinnige groene vriend met een liefde voor klimmen. Afkomstig uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika, deze bladrijke klimmer is een opvallend lid van de Philodendron-familie. Met een unieke textuur, toont de Fuzzy Petiole zijn charme met fluweelachtige, behaarde stengels en bladeren die veranderen van frisgroen naar een diepe, donkere tint. Deze bijzondere Philodendron komt zelfs met zijn eigen mosstok, klaar om zijn avontuurlijke klimtochten te ondersteunen.

Je Fuzzy verzorgen is net zo makkelijk als het klinkt. Geef hem water zodra de bovenkant van de grond droog is. Hij is geen zonnebader, dus een plekje met indirect licht zal hem het beste bevallen. Met de juiste verzorging zal deze Philodendron een blijvende, bladrijke indruk maken in je huis.

Vraagt regelmatig water
Geen luchtreiniger
Houdt van schaduwrijk licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
15 cm
3325 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom