Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Green Princess transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
Philodendron Green Princess
Philodendron Green Princess
Lengte check
Vorstelijke Vitaliteit

Afkomstig uit de regenwouden van Zuid-Amerika, is de Philodendron 'Green Princess' een compacte plant die een stukje natuur in je huis brengt. Ze is niet zo groot als sommige andere leden van de philodendron-familie, maar haar glanzende, donkergroene bladeren maken haar tot een opvallende verschijning.

Ze houdt van medium tot helder indirect licht en warme temperaturen. Houd de grond licht en gelijkmatig vochtig, maar laat haar niet doorweekt worden. In de winter mag de grond tussen de gietbeurten door een beetje uitdrogen.

Regelmatig kleine beetjes
Licht luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
12 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom