Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Green Wonder transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda
Lengte80 cm
Philodendron Green Wonder
Philodendron Green Wonder
Philodendron Green Wonder Close-up
Philodendron Green Wonder Met verzenddoos
Lengte check
De allemansvriend

De Philodendron is een kamerplant die in menig huiskamers te vinden is. Deze populaire, makkelijke plant is echt zo’n allemansvriend: iedereen houdt van hem en met zijn 500 soorten is er voor ieder wat wils!

De Philodendron komt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika en kan worden onderverdeeld in 2 soorten: klimmers en niet-klimmers. Niet zo gek dat deze plant al jarenlang een publieksliefhebber is, en dat komt vooral door zijn grote, felgroene bladeren. Misschien zijn we als mensen stiekem een beetje beïnvloed door de naam, want philo betekent ‘houden van’ en dendron betekent ‘boom’ in het Grieks. It’s all in the name!

Gemiddeld water nodig
Luchtzuiverend
Gemiddeld licht nodig, geen direct zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm
24 cm
3850 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom

Handige links

Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom