Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Grey transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Philodendron Grey
Philodendron Grey
Philodendron Grey Blad
Lengte check
Sierlijke strijder

De Philodendron Grey, ook wel bekend als Silver Sword, staat bekend om zijn puntige, zwaardvormige bladeren en glanzende metallic afwerking. Een interessant feitje: deze plant is in het wild bedreigd en verliest zijn natuurlijke habitat. Dus eigenlijk draag je bij aan het milieu door er eentje in huis te hebben! Met zijn aanpassingsvermogen aan verschillende lichtsituaties en liefde voor vochtige omstandigheden, is de Philodendron Grey een gemakkelijke plant voor elke plantenliefhebber.

Zorg voor de Grey is vrij eenvoudig. Deze plant houdt van veel helder, indirect licht, maar kan ook in minder lichte situaties overleven - hij groeit dan gewoon wat langzamer. Deze tropische klimplant houdt van vochtigheid en een regelmatig watergeefschema. Wanneer de bovenste centimeter grond droog is, geef hem dan een flinke plens water, maar let op dat er geen water in de pot blijft staan om wortelrot te voorkomen. De ideale potgrond is een mix die zowel vocht vasthoudt als goed draineert. Voeg wat kokosvezel en perliet toe om je Silver Sword sterk te houden.

Vaak water geven
Sterk luchtreinigend
Indirect licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
19 cm
3800 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom