Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Imperial Green transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Philodendron Imperial Green
Philodendron Imperial Green
Lengte check
De Groene Keizer

De Philodendron Imperial Green is je eigen persoonlijke stukje jungle in huis. Deze plant is een lust voor het oog met zijn grote, frisgroene bladeren met lichte nerven. Deze prachtige plant komt oorspronkelijk uit de regenwouden van Zuid-Amerika, wat hem een exotische en avontuurlijke touch geeft.

Als je deze groene vriend in huis haalt, wees dan niet bang om de waterkan te grijpen. Hij is een dorstig beestje dat van een regelmatige drinkbeurt houdt. Maar wees voorzichtig, hij is geen fan van 'natte voeten', dus zorg ervoor dat de grond tussen waterbeurten door goed uitdroogt.

Veel water nodig
Sterk luchtreinigend
Geniet van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm60 cm70 cm
19 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom