Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Imperial Green transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Philodendron Imperial Green
Philodendron Imperial Green
Lengte check
Tropisch Pronkstuk

Dit is de Philodendron 'Imperial Green', een sierlijke kamerplant met grote, langwerpige, frisgroene bladeren en lichte nerven. Afkomstig van een cultivar van Philodendron Erubescens, staat deze niet-klimmende Philodendron bekend om zijn grote, gladde groene bladeren die in alle richtingen uitwaaieren, waardoor hij een opvallende verschijning is in elke kamer.

Deze plant vereist een beetje aandacht, maar is niet te veeleisend. Het belangrijkste is om hem in helder, indirect licht te plaatsen - dicht bij een raam is perfect, maar pas op voor direct zonlicht, dat kan de bladeren beschadigen. Wat betreft het water geven, het is een constante balans. Deze plant heeft water nodig zodra de bovenste helft van de grond droog aanvoelt. Geef de grond goed water als het tijd is om te bewateren, maar zorg ervoor dat je niet teveel water geeft - dat is schadelijker dan te weinig water geven.

Weinig water nodig
Matige luchtreiniger
Gemiddeld licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm70 cm
24 cm
4650 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom