Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Minima transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Philodendron Minima
Philodendron Minima
Lengte check
Mini Maar Machtig

Laat je niet misleiden door haar naam, de Philodendron Minima heeft allesbehalve een minimale impact. Deze plant, die haar roots vindt in de Mexicaanse tropische regenwouden, klimt moeiteloos over boomstammen en trotseert regen en wind met haar uniek geperforeerde bladeren. Met haar opvallende verschijning, brengt ze een vleugje van het tropisch regenwoud naar je woonkamer. Deze plant is ook een ware kampioen in luchtzuivering. Ze neutraliseert schadelijke stoffen door ze op te nemen en af te breken in haar wortels. Tegelijkertijd zet ze CO2 om in zuurstof, waardoor de lucht in je huis frisser en gezonder wordt.

Wat betreft de verzorging, de Philodendron Minima is een makkelijke plant. Ze houdt van een plekje in de halfschaduw, zonder direct zonlicht. Een temperatuur tussen de 18 - 22 ºC is ideaal. Zorg ervoor dat de potgrond niet uitdroogt en geef haar water op de schotel of in de sierpot. Bemest haar twee keer per maand en ze zal je belonen met een weelderige groei. Let op, ze is geen goede match voor huisdieren.

Vaak water geven
Krachtige luchtzuiveraar
Houdt van halfschaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
19 cm
3800 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom