Ga naar hoofdinhoud
Philodendron New Red transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Philodendron New Red
Philodendron New Red
Philodendron New Red Blad
Lengte check
Wijnrode Sfeermaker

De Philodendron Erubescens New Red is een tamelijk nieuwe variant en heeft een charmante klimmende groeiwijze. Met zijn dieprode stengels en diezelfde kleur aan de onderkant van zijn bladeren, doet deze plant denken aan de rijke kleur van rode wijn. Het unieke aan deze Philodendron is dat de jonge bladeren erg donkerrood zijn en na verloop van tijd veranderen naar donkergroen. Bovendien groeit deze plant snel en gemakkelijk, klaar om je kamer op te fleuren met zijn kleuren en vormen.

De verzorging van de New Red is eenvoudig en ongecompliceerd. Zorg ervoor dat de potgrond vochtig blijft en laat deze nooit uitdrogen. Je kunt het beste water geven op de schotel of in de sierpot. De plant houdt van een plek in de halfschaduw, dus zorg ervoor dat hij niet direct in het zonlicht staat. Een ideale temperatuur voor deze plant ligt tussen de 18 - 22 graden Celsius.

Vaak water nodig
Zuivert de lucht
Indirect zonlicht tot halfschaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
19 cm
3800 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom