Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Red Emerald transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Philodendron Red Emerald
Philodendron Red Emerald
Philodendron Red Emerald Blad
Lengte check
Juweel voor je woonkamer

Voeg een vleugje exotische elegantie toe aan je interieur met de Philodendron Erubescens Red Emerald. Deze tropische klimplant, afkomstig uit de regenwouden van Zuid-Amerika, heeft glanzende, hartvormige bladeren en opvallende wijnrode stengels die elke kamer opfleuren. En het mooiste is dat deze plant niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook de lucht in je huis zuivert.

De verzorging van de Red Emerald is een fluitje van een cent. Geef hem regelmatig water en zorg voor indirect zonlicht. Ondanks zijn tropische oorsprong is hij verrassend makkelijk te verzorgen en zal hij je huis jarenlang opfleuren.

Veel water nodig
Sterk luchtreinigend
In het licht (halfschaduw)
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
19 cm
3325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom