Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.
Philodendron Scandens Brasil transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
Philodendron Scandens Brasil
Philodendron Scandens Brasil
Lengte check
Vrolijke kameleon

Mag ik je voorstellen aan een plant met een dubbele persoonlijkheid? Met bladeren die de show stelen in zowel groen als geel, is deze hangplant een echte charmeur. Vaak wordt hij de 'Brasil' genoemd, maar hij staat ook bekend als de Sweetheart Plant. Hij maakt geen keuze tussen groen of geel, maar straalt in beide kleuren tegelijkertijd. Met zijn levendige, hartvormige bladeren voegt hij een vleugje vitaliteit en vreugde toe aan elke kamer.

In termen van verzorging is hij niet al te veeleisend. Zorg voor een plekje met indirect licht, maar niet teveel zon. Wat betreft water, geef hem af en toe een slokje, maar voorkom dat hij met zijn voeten in het water staat. En hoewel hij een waar genot is voor het menselijk oog, is hij minder vriendelijk voor je huisdieren, dus houd hem uit hun bereik.

Lust graag een drupje
Top zuurstof-booster
Indirect licht, graag!
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm
15 cm
2875 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom