Ga naar hoofdinhoud
Pilea Peperomioides transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Pilea Peperomioides
Pilea Peperomioides
Pilea Peperomioides Unique selling point
Lengte check
Luchtig Groen

De Pilea Peperomioides heeft een nieuw hoogtepunt bereikt! Zwevend in een Kokodama, een bol gemaakt van kokosvezels, straalt deze plant als nooit tevoren. Met zijn grote, platte, glanzende bladeren die speels langs de stengels kronkelen, is deze plant een verrassend accent in je interieur. Geen wonder dat hij zijn oorsprong vindt in het zuiden van China, waar unieke vormen en texturen de norm zijn. Het verzorgen van deze unieke groene vriend is simpel. De grond mag nooit volledig uitdrogen, dus een regelmatige slok water is een must. En hoewel de plant gek is op licht, heeft hij een voorkeur voor indirect zonlicht. Te veel directe zon kan zijn prachtige bladeren beschadigen.

Gemiddeld water nodig
Licht luchtzuiverend
Licht, geen direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
17 cm
3800 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom