Ga naar hoofdinhoud
Polyscias Fabian transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Polyscias Fabian
Polyscias Fabian
Polyscias Fabian Blad
Polyscias Fabian Close-up
Lengte check
Fotogenieke Fotosynthese

Maak kennis met een architectonisch wonder van de natuur, de Polyscias Fabian. Deze plant is een geweldige toevoeging aan je binnenruimte dankzij het opvallende, donkergroene blad en de unieke aanwezigheid. Deze plant komt oorspronkelijk uit de landen rond de Indische Oceaan, maar voelt zich bij jou thuis ook helemaal op zijn gemak.

De verzorging van de Polyscias Fabian is een eitje als je weet hoe het moet. Een Polyscias is een schaduwplant, maar heeft het liefst helder, indirect licht. Zet hem dichtbij een raam waar hij kan genieten van gefilterd zonlicht, maar zorg ervoor dat hij niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht. Draai de plant regelmatig om ervoor te zorgen dat hij gelijkmatig groeit. Geef Fabian regelmatig water, maar laat de bovenste laag van de aarde tussen de gietbeurten door uitdrogen om wortelrot te voorkomen. Hij houdt van een gematigde kamertemperatuur tussen de 18 - 24 °C en een gemiddelde tot iets hogere luchtvochtigheid.

Regelmatig water
Nee, niet luchtzuiverend
Weinig licht nodig
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm85 cm100 cm
27 cm
6100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom