Ga naar hoofdinhoud
Polyscias Fabian transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte65 cm
Polyscias Fabian
Polyscias Fabian
Lengte check
Schaduwrijke Stijlvolheid

Heb je een plekje in huis waar de zon het laat afweten? Dat is perfect voor onze Polyscias Fabian. Deze binnentuinboom is een schaduwexpert - de naam 'Polyscias' betekent zelfs 'veel schaduw' in het Grieks. Met zijn boomachtige silhouet, straalt hij een natuurlijke elegantie uit die elke hoek van je huis opfleurt.

Deze vriend is een makkelijke metgezel. Hij heeft een voorkeur voor helder, indirect licht, maar houd hem uit de weg van direct zonlicht. Qua water houdt hij van matig: laat de bovenste centimeter grond uitdrogen tussen de gietbeurten door. Idealiter houd je de temperatuur tussen de 18 °C en 24 °C en de luchtvochtigheid gemiddeld tot iets hoger.

Matig water nodig
Niet luchtzuiverend
Houdt van gefilterd zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm65 cm85 cm120 cm160 cm
17 cm
2975 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom