Ga naar hoofdinhoud
Polyscias Fabian transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Polyscias Fabian
Polyscias Fabian
Lengte check
Breng rust en groen in je huis

De Polyscias Fabian heeft een unieke boomsilhouet, compleet met stam, takken en bladeren. Hij wordt daarom ook wel de kamerboom genoemd. Een huiselijke plant die echt rust en sfeer met zich meebrengt. En dat allemaal op een perfect huiskamerformaat! Hij staat graag in de schaduw, dat komt natuurlijk ergens vandaan. 'Scias' betekent 'schaduw' in het Grieks. Het is dus echt een Griekse god, deze Polyscias Fabian. Zoek een mooi plekje waar hij niet in de volle zon staat. Je kunt hem bijvoorbeeld in een hoek plaatsen, waar hij mooi tot zijn recht zal komen.

Gemiddeld
Niet luchtzuiverend
Schaduw
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm85 cm100 cm
17 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom