Ga naar hoofdinhoud

Polyscias Hawaiiana Ming (Vertakt)

Polyscias Hawaiiana Ming transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Polyscias Hawaiiana Ming
Polyscias Hawaiiana Ming
Polyscias Hawaiiana Ming Blad
Lengte check
O'hana

Als je een woordje Grieks spreekt dan kun je misschien wel raden waar deze plant behoefte aan heeft. Dat is namelijk een heleboel schaduw, Polyscias staat namelijk letterlijk voor ‘veel schaduw’. De Grieken waren erg origineel in het bedenken van namen.

Als bijnaam heeft deze plant ‘kamerboom’ gekregen. De dikke stam die de plant heeft geeft hem een boomachtig uiterlijk. Hij wordt echter lang niet zo groot als de gemiddelde boom. Perfect voor in je kamer, dus!

De kleine lichtgroene bladeren zijn speels en bedekken een groot deel van de plant. Eén keer per week een waterbeurt is voldoende. De Hawaiiana vindt het fijn om de grond altijd een beetje vochtig te houden. Als je deze plant eens extra wilt verwennen, geef hem dan regelmatig een sproeibeurt met waterstof. Zo blijven de blaadjes gezond en kunnen ze extra goed zonlicht opnemen!

Veel water nodig
Nope niet luchtzuiverend
Halfschaduw
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm80 cm
17 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom