Ga naar hoofdinhoud
Sanseveria Fernwood Mikado transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Sanseveria Fernwood Mikado
Sanseveria Fernwood Mikado
Sanseveria Fernwood Mikado Vooraanzicht
Sanseveria Fernwood Mikado Vooraanzicht
Sanseveria Fernwood Mikado Close-up
Sanseveria Fernwood Mikado Sfeerbeeld
Lengte check
Zin in een spelletje?

Je mag drie keer raden waar deze groene vriend zijn (of haar) naam aan te danken heeft! De bladeren zijn langwerpig en gestreept, net zoals het gelijknamige spel Mikado! Deze plant doet zijn naam daadwerkelijk eer aan! De bijnaam die de Sanseveria draagt is ‘vrouwentong’. De bladeren van deze plant lijken namelijk op hele lange tongen die recht uit de grond steken. De Sanseveria zal met zoveel tongen echter alsnog niet de oren van je kop kletsen!

De verzorging van deze Sanseveria is zo eenvoudig als maar zijn kan! Heel veel dorst heeft deze plant niet. Alleen als de grond helemaal droog is (meestal eens per twee weken) heeft deze stille huisgenoot weer een beetje water nodig. Ook met zonlicht is de Mikado niet enorm kieskeurig. Hoewel deze Sanseveria uit het westen van Afrika komt houdt de plant niet van direct zonlicht. Een plek met veel licht is goed, maar ook in de schaduw zal deze plant thriven!

Droge lucht vormt ook geen probleem voor de Mikado plant. Zelfs als je ‘m naast de verwarming zet overleeft deze plant gemakkelijk! Die wint het spel zeker!

Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm40 cm40 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom