Ga naar hoofdinhoud
Sanseveria Fernwood Mikado transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Sanseveria Fernwood Mikado
Sanseveria Fernwood Mikado
Lengte check
Groene Nachtwaker

Een groene krachtpatser die je binnenlucht zuivert terwijl jij slaapt, dat is de Sansevieria Mikado. Met zijn stoere, cilindrische bladeren die doen denken aan mikadostokjes, is dit een plant die zowel qua uiterlijk als functie een statement maakt.

Verzorging? De Sansevieria is niet de diva onder de planten. Ze is makkelijk in omgang en heeft nauwelijks aandacht nodig. Geef haar een klein beetje water als de grond droog is, maar bij twijfel, geef liever te weinig dan te veel. Ze houdt van schaduw of een lichte plek, maar zorg ervoor dat ze niet in direct zonlicht komt te staan. Met haar sterke, stille aanwezigheid en nachtelijke luchtzuiverende krachten is de Sansevieria de ideale huisgenoot.

Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm
19 cm
6850 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom