Ga naar hoofdinhoud

Sanseveria Laurentii (Vrouwentong)

Sanseveria Laurentii transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Sanseveria Laurentii
Sanseveria Laurentii
Sanseveria Laurentii Vooraanzicht
Sanseveria Laurentii Vooraanzicht
Sanseveria Laurentii Close-up
Sanseveria Laurentii Sfeerbeeld
Lengte check
S(j)ans met mij

De Sanseveria Laurentii, beter bekend als de vrouwentong, is een statige plant met brede bladeren die recht uit de stam komen. De verschillende tinten groen op de bladeren en de gele zijkanten geven deze plant een kleurrijk uiterlijk. Deze Sanseveria komt helemaal uit landen als Afrika, Madagaskar en Zuid Azië. Ze is dus wel een beetje een zonaanbidster, maar ook in de schaduw overleeft ze prima. Temperaturen onder de 12 graden Celsius worden wel afgeraden. Als je graag een exotische verschijning in je kamer hebt dan is deze plant zeker een aanrader!

Ben je iemand die vaak van huis is en wil je voorkomen dat je planten koopt die niet lang zonder water kunnen? Look no further! De Sanseveria heeft pas water nodig als de grond weer helemaal is opgedroogd. Dat is vaak één keer in de twee weken, maar je kan het het beste zelf checken door je vingers in de aarde te steken.

De vrouwentong zet niet alleen CO2 om in zuurstof, maar haalt ‘s nachts ook nog eens allerlei schadelijke stoffen uit de lucht. De plant heeft sterke luchtzuiverende kwaliteiten. De lucht in jouw huis is nog nooit zo schoon geweest!

Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
Gemiddeld licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm60 cm60 cm
14 cm
2425 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom