Ga naar hoofdinhoud
Sanseveria Mikado transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Sanseveria Mikado
Sanseveria Mikado
Sanseveria Mikado Vooraanzicht
Sanseveria Mikado Bovenaanzicht
Sanseveria Mikado Blad
Sanseveria Mikado Sfeerbeeld
Lengte check
Net zo leuk als het spel

De lange bladeren van deze speelse plant staan kaarsrecht omhoog. Het leuke patroon op de bladeren is waar deze plant haar naam aan heeft te danken. Doet het jou ook niet verdacht veel denken aan een spelletje met gestreepte stokjes?

De Sanseveria’s staan ook wel bekend als de ‘vrouwentongen’. De lange bladeren hebben ook wel wat weg van een tong. Toch zal hij met al deze tongen niet veel kletsen!

De verzorging van deze speelse huisgenoot is uitermate simpel. Hij heeft namelijk heel weinig water nodig om tevreden te zijn en bijna nog minder zonlicht. Het is helemaal niet erg als de grond tussen waterbeurten door opdroogt. Meestal heeft hij eens in de twee weken weer wat water nodig. Wat de standplaats betreft, op vrijwel elke plek kan hij prima overleven. Alleen van de felle zon wordt hij niet zo gelukkig, ondanks dat hij uit het zonnige Afrika komt.

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm40 cm40 cm
12 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom