Ga naar hoofdinhoud
Sanseveria Straight transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Sanseveria Straight
Sanseveria Straight
Sanseveria Straight Vooraanzicht
Sanseveria Straight Bovenaanzicht
Sanseveria Straight Blad
Sanseveria Straight Sfeerbeeld
Lengte check
Straight to the top

Een rechtopstaande plant als deze zie je niet vaak. De lange, statige bladeren geven deze plant een krachtig uiterlijk. Eén ding is zeker, deze Sanseveria staat sterk in haar schoenen.

Het is moeilijk om deze Sanseveria eronder te krijgen. Ze heeft namelijk maar heel weinig water nodig om te overleven. Laat de grond tussen waterbeurten door dan ook goed opdrogen. Schaduw of juist een lichtere plek, het maakt deze Sanseveria niet zo heel veel uit. Het enige waar ze niet tegen kan is fel zonlicht. Ze komt dan wel uit Afrika, maar ze is geen zonaanbidster.

In ruil voor jouw verzorging zorgt de Sanseveria ervoor dat de lucht in je huis uitermate zuiver is! Ze heeft namelijk sterk luchtzuiverende kwaliteiten. De lucht die je inademt is nog nooit zo schoon geweest!

Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm40 cm45 cm
10 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom