Ga naar hoofdinhoud
Sanseveria Straight transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Sanseveria Straight
Sanseveria Straight
Sanseveria Straight Vooraanzicht
Sanseveria Straight Bovenaanzicht
Sanseveria Straight Blad
Sanseveria Straight Sfeerbeeld
Lengte check
Straight Outta Compton

Onverwoestbaar. Dat is wel een passende bijnaam voor de Sanseveria Straight. Deze succulent, overdreven moeilijk woord voor vetplant, heeft bijna geen water nodig en is helemaal tevreden in de schaduw. Al het water dat ze krijgt houdt ze in haar bladeren opgeslagen totdat ze echt dorst heeft. Ze komt van oorsprong uit Afrika, en dit klimaat is ze helemaal gewend. Je kunt dus gemakkelijk een paar dagen van huis want de Sanseveria blijft gewoon in leven. Uitermate geschikt voor elke beginnende plantenverzorger.

Deze rechtopstaande plant heeft brede, lichtgroene bladeren met een vrolijk motief. De Sanseveria’s staan ook bekend als enorm luchtzuiverende planten. Ze halen schadelijke stoffen uit de lucht zodat je elke dag extra schone zuurstof inademt.

Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm40 cm45 cm
14 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom