Ga naar hoofdinhoud
Sanseveria Zeylanica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Sanseveria Zeylanica
Sanseveria Zeylanica
Sanseveria Zeylanica Vooraanzicht
Sanseveria Zeylanica Bovenaanzicht
Sanseveria Zeylanica Sfeerbeeld
Lengte check
Zuiverende bladeren

Deze bekende vetplant zie je in veel raamkozijnen staan. Ze is zo geliefd dat er zelfs een carnavalslied over is gemaakt. In Nederland staat ze ook bekend als de ‘Vrouwentong’. Ze heeft niet de kenmerkende gele strepen van de Sanseveria, maar juist een leuk patroon van donker- en lichtgroene vlekken. Wat de Zeylanica onder andere zo populair maakt is haar zeer luchtzuiverende capaciteiten. Er zullen geen schadelijke stoffen in je huis meer rondzwerven!

De verzorging van de Zeylanica kun je bijna met je ogen dicht doen, zo makkelijk is het. Geef haar een plekje in de schaduw en één keer in de twee weken water en deze Sanseveria is meer dan tevreden. Omdat ze een vetplant is slaat ze water op in de bladeren. Je kunt dus gerust een weekje of twee van huis weg!

Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm50 cm50 cm65 cm
14 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom