Ga naar hoofdinhoud

Sanseveria Zeylanica (Vrouwentong)

Sanseveria Zeylanica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Sanseveria Zeylanica
Sanseveria Zeylanica
Sanseveria Zeylanica Vooraanzicht
Sanseveria Zeylanica Vooraanzicht
Sanseveria Zeylanica Close-up
Sanseveria Zeylanica Sfeerbeeld
Lengte check
Zuiverend groen

Het kan zijn dat je wel eens een lied hebt horen zingen over de Sanseveria. Mensen houden namelijk zoveel van deze groene vriend dat ze er een heus carnavalslied over is geschreven! De Zeylanica is een klassieke Sanseveria, maar zonder de kenmerkende gele randen op de bladeren. Deze bladeren zijn zowel licht- en donkergroen gekleurd met een afwisselend patroon. In Nederland staat ze ook wel bekend als de ‘Vrouwentong’.

Vind je het vooruitzicht van zorgen voor een plant een beetje veel verantwoordelijkheid, maar wil je toch wel wat groens in huis halen? Dan is de Sanseveria precies wat je zoekt! Deze vetplant kan op elke plek in je kamer staan en over water geven hoef je je geen zorgen te maken. Je kan deze plant nog eerder te veel water geven dan te weinig. Alleen als de grond echt heel droog is het handig om de plant wat te drinken aan te bieden. Dit is meestal eens in de twee weken.

De vrouwentong zet niet alleen CO2 om in zuurstof, maar haalt ‘s nachts ook nog eens allerlei schadelijke stoffen uit de lucht. Ze plant heeft sterke luchtzuiverende kwaliteiten. De lucht in jouw huis is nog nooit zo schoon geweest!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm50 cm50 cm65 cm
17 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom