Ga naar hoofdinhoud
Sansevieria Cylindrica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Sansevieria Cylindrica
Sansevieria Cylindrica
Sansevieria Cylindrica Blad
Lengte check
Groene lift-off

Stoer, rechttoe rechtaan en een tikje eigenwijs. Dat is de Sansevieria Cylindrica, een beetje een buitenbeentje in de plantenwereld. Deze groene rakker met zijn cilindervormige bladeren voegt een vleugje moderniteit toe aan je interieur. Hij komt oorspronkelijk uit de woestijnen van West-Afrika, dus hij is niet vies van een beetje droogte en warmte. Maar wat hem echt bijzonder maakt? Hij geeft 's nachts zuurstof af, terwijl de meeste andere planten dat alleen overdag doen.

Wat betreft de verzorging, houdt hij van eenvoud. Geef hem water als de aarde helemaal droog is, en zet hem in de halfschaduw, waar hij kan genieten van indirect zonlicht.

Alleen als aarde droog
Nachtelijke luchtzuivering
Geniet van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm55 cm60 cm
17 cm
3325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom