Ga naar hoofdinhoud
Sansevieria Fernwood Punk transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Sansevieria Fernwood Punk
Sansevieria Fernwood Punk
Sansevieria Fernwood Punk Vooraanzicht
Sansevieria Fernwood Punk Bovenaanzicht
Sansevieria Fernwood Punk Sfeerbeeld
Lengte check
Wilde haren

Ongekamd, ruig en hartstikke wild. Dat is hoe deze Sansevieria bekend staat, maar niets is minder waar. De wilde bladeren van de plant staan alle kanten op, maar veel drukte zal ze je niet bezorgen!

Deze Saansevieria heeft naast een prachtig wild uiterlijk ook nog sterke luchtreinigende kwaliteiten. Geen schadelijke stoffen meer die in jouw huis rond zullen dwarrelen. Deze wildebras breekt ze allemaal af. En je hoeft haar er maar een heel klein beetje water voor in de plaats terug te geven. De grond mag gerust een beetje droog worden tussen waterbeurten door.

De lange, donkergroene bladeren hebben leuke vlekjes die bijdragen aan het wilde uiterlijk van de plant! Zowel in de schaduw als in een beetje zonlicht kan deze plant heerlijk overleven. Alleen in de directe zon is ze wat minder gelukkig.

Heel weinig water nodig
Goede luchtreiniging
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom