Ga naar hoofdinhoud
Sansevieria Fernwood Punk transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Sansevieria Fernwood Punk
Sansevieria Fernwood Punk
Sansevieria Fernwood Punk Close-up
Sansevieria Fernwood Punk Close-up
Lengte check
Wilde punker in een pot

De Sansevieria Fernwood Punk staat niet voor niets bekend ‘ongekamd’ te zijn. De bladeren van deze plant staan - net als het haar van een punker- alle kanten op! Dat is ook precies de charme! De bladeren hebben verschillende tinten groen en het patroon verschilt van strepen tot stippen. Een plant als deze kom je niet vaak tegen!

Deze plant heeft, naast een wilde naam, nóg een verrassend kenmerk. Hij kan namelijk hele mooie bloemen geven. Deze kunnen variëren van lichtgroen tot wit en groeien vanuit het midden de hoogte in. En ze geven ook nog een heerlijke zoete geur af.

Als je op zoek bent naar een makkelijk te verzorgen plant dan heb je aan deze wildebras een goede! Deze Sansevieria kun je op vrijwel elke plek in huis kwijt, zet deze alleen niet in direct zonlicht. Hoewel de Sansevieria uit het westen van Afrika komt, kan de plant niet al te goed tegen de felle zon. Droge lucht kan deze vetplant echter wel goed verdragen. Zelfs een plekje naast je verwarming is niet te veel gevraagd van deze groene huisgenoot.

Ook met water geven ben je al heel snel klaar! Pas als de grond kurkdroog is heeft deze plant weer wat te drinken nodig. Vaak is dat ongeveer één keer per twee weken. In een onderzoek uitgevoerd door NASA is vastgesteld dat de Sansevieria ook nog eens vele gifstoffen uit de lucht weghaalt. En als NASA het zegt, dan moet het wel waar zijn. Een zuivere lucht is dus gegarandeerd met deze punker in huis!

Heel weinig water nodig
Goede luchtreiniging
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
26 cm
4075 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2023
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom