Ga naar hoofdinhoud
Sansevieria Fernwood Punk transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda
Lengte60 cm
Sansevieria Fernwood Punk
Sansevieria Fernwood Punk
Sansevieria Fernwood Punk Vooraanzicht
Sansevieria Fernwood Punk Bovenaanzicht
Sansevieria Fernwood Punk Sfeerbeeld
Lengte check
Stoere punker

Een echte punker in je plantenpot. Wilde haren, maar een o, zo zacht karakter. Deze wildebras is alleen een punker in naam. De verzorging van deze plant is uiterst rustig. Je hoeft deze plant namelijk maar heel weinig water te geven. Pas als de grond helemaal droog is heeft deze plant weer een beetje water nodig.

De Sansevieria vindt het heerlijk op zowel een lichte of een schaduwrijke plek. Alleen de volle zon vindt ze niet zo fijn. Bij goede verzorging kan het zelfs zijn dat deze plant in de lente en de zomer vrolijke bloemetjes geeft.

In een onderzoek uitgevoerd door NASA is naar voren gekomen dat de Sansevieria Fernwood sterke luchtzuiverende kwaliteiten heeft! Een beetje schone lucht in huis is altijd welkom!

Heel weinig water nodig
Goede luchtreiniging
In de schaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
25 cm
3550 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 31-12-2022
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom