Ga naar hoofdinhoud
Sansevieria Zeylanica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte65 cm
Sansevieria Zeylanica
Sansevieria Zeylanica
Lengte check
Zuurstof Zwaard

Een plant die niet alleen je huis mooier maakt, maar ook bijdraagt aan je gezondheid. Dat is de Sansevieria Zeylanica in een notendop. Met zijn lange, zwaardvormige, groene bladeren met golvende strepen, is hij al een opvallende verschijning. Maar waar deze tropische plant echt in uitblinkt, is zijn vermogen om de lucht te zuiveren. Hij haalt niet alleen CO₂ uit de lucht, maar ook andere schadelijke stoffen zoals formaldehyde en benzeen. Hierdoor krijg je een betere luchtkwaliteit in huis, wat kan helpen tegen hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. Bovendien produceert de Sansevieria Zeylanica ook 's nachts zuurstof, iets wat maar weinig andere planten doen. Het perfecte maatje voor een gezonder huis.

Hij houdt van indirect licht en water als de grond droog is. In de winter kan je minder water geven. Zorg voor goed doorlatende grond, en houd hem uit de buurt van huisdieren – hij is niet diervriendelijk.

Heel weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm50 cm50 cm65 cm
19 cm
3900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom