Ga naar hoofdinhoud
Schefflera Amate transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Schefflera Amate
Schefflera Amate
Lengte check
High five aan de natuur!

De bijnaam Vingersboom zegt het al, de Schefflera Amate is als een vriendelijke groene hand in huis. De bladeren zijn net kleine groene handen die uitsteken, klaar om jou een high five te geven. Deze plant is een originele keuze voor wie graag een speels en natuurlijk accent toevoegt aan zijn interieur.

Zorg dragen voor deze plant is niet al te ingewikkeld. De Schefflera Amate heeft regelmatig water nodig. Maar pas op, hij heeft een hekel aan te veel water. Zorg dat de grond vochtig is, maar niet doorweekt. Hij houdt van een plekje in de halfschaduw, dus niet direct in de zon, maar wel met veel licht.

Regelmatig water nodig
Licht luchtzuiverend
Lichte schaduw is prima
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 100 cm
24 cm
5125 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom