Ga naar hoofdinhoud

Schefflera Amate (Vingersboom)

Schefflera Amate transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Schefflera Amate
Schefflera Amate
Schefflera Amate Vooraanzicht
Schefflera Amate Close-up
Schefflera Amate Sfeerbeeld
Lengte check
Hands up!

Hands up voor deze knapperd: weer zo’n makkelijke plant die het goed doet in een kantoor of een wat donkere huiskamer. De Schefflera, oftewel Vingerplant, heeft namelijk niet zoveel licht en water nodig. Voor zo’n mooie plant heeft iedereen wel een plekje over in zijn of haar huis, dus waar wacht je nog op?!

De Schefflera komt oorspronkelijk uit Australië en zie je ook terug in de omliggende landen. Deze plant staat bekend om zijn bladeren, die zijn namelijk in de vorm van een hand. Er zijn 150 verschillende soorten van de Schefflera, van struik tot boom en van klein naar groot. Dit maakt de keuze reuze en voor ieder wat wils. Van ons krijgt de Vingerplant dus een duimpje omhoog!

Regelmatig water nodig
Licht luchtzuiverend
Gemiddeld licht nodig, geen direct zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 100 cm
30 cm
8975 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom