Ga naar hoofdinhoud
Schefflera Arboricola Nora transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Schefflera Arboricola Nora
Schefflera Arboricola Nora
Schefflera Arboricola Nora Vooraanzicht
Schefflera Arboricola Nora Sfeerbeeld
Lengte check
Groene vingers

De bijnaam die deze kamerplant draagt is bijna nog langer dan zijn officiële naam: ‘de Dwerg Parapluboom’. Zo wordt hij in Taiwan genoemd, de oorspronkelijke woonplaats van de Schefflera. In Nederland staat hij bekend als de ‘Vingersboom’. Deze vrolijke bijnamen heeft hij gekregen vanwege de unieke vorm van het blad. Die zijn licht- en donkergroen en hangen vrolijk opzij.

Zet deze bijzondere boom op een plekje met weinig direct zonlicht. Meestal is één keer per week water geven voldoende, maar check het zelf altijd even door te voelen of de aarde nog vochtig is. Van een natte laag die aan de onderkant blijft staan wordt de Schefflera niet blij. Bij goede verzorging geeft de Vingersboom hele gave luchtwortels! Wie wil dat nou niet zien?

Gemiddeld water nodig
Niet luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm
19 cm
3500 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom