Ga naar hoofdinhoud
Scindapsus Aureum transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte15 cm
Scindapsus Aureum
Scindapsus Aureum
Scindapsus Aureum Close-up
Lengte check
Als Tarzan in de jungle

Deze vrolijk gekleurde plant staat ook wel bekend als: Devil’s Ivy. Ze is keigoed in klimmen, maar je kan haar ook prima laten hangen. De bladeren hebben geelachtige vlekken en zijn verder lichtgroen. Ze zitten vast aan lange slierten die zich in elke boom kunnen wikkelen. De Scindapsus wordt ook veel Epipremnum genoemd en andersom. Mocht je in de war raken van deze namen, kies dan degene die jij het leukst vindt. Ze betekenen namelijk hetzelfde!

Om goed te kunnen groeien heeft de Scindapsus altijd een beetje vochtige grond nodig. Je kan zelf testen of ze nog genoeg water heeft door je vinger in de aarde te steken. Een beetje sproeien elke week komt de Scindapsus ook ten goede. Hierdoor groeit ze niet alleen beter, ongedierte wordt er ook door weggehouden!

Geef deze klimplant een licht plekje, zonder dat ze in direct zonlicht staat. De Scindapsus zal je goede verzorging belonen met een heerlijk zuivere lucht! Vooral het stofje formaldehyde wordt enorm verminderd als je deze plant in huis haalt.

Vochtig houden
Luchtzuiverend
Veel licht, niet in de felle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 15 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom