Ga naar hoofdinhoud
Scindapsus Mosstok transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte120 cm
Scindapsus Mosstok
Scindapsus Mosstok
Scindapsus Mosstok Close-up
Lengte check
Klimt zo je hart in

Een versie van deze plant die iets groter is, zonder dat ze meteen het merendeel van je kamer inneemt. De Scindapsus Mosstok is een echte klimplant. De bladeren hebben een paar lichtgroene vlekken erop. Alsof iemand er met een kwast overheen is gegaan. De dikke bruine stok in het midden is een superhandige mosstok waar de plant zich omheen wikkelt. Klimmen zit de Scindapsus in het bloed.. euh de bladeren! Zodra je haar in huis haalt klimt ze in ieder geval naar je hart om daar een plekje te veroveren.

De Scindapsus houdt zoveel van water dat ze altijd een vochtige grond wilt hebben. Van droge aarde wordt ze beslist niet blij. Deze huisgenoot doet niet moeilijk over de standplaats. Ze overleeft prima op zowel een lichte plek als in de schaduw. Hoe donkerder de plek, hoe donkerder ook haar bladeren worden. Alleen directe zon is niet een favoriet van de Scindapsus.

Om deze plant extra mooi te laten groeien is een sproeibeurt op z’n tijd een goed idee. De bladeren kunnen door de afwezigheid van stof meer zonlicht opnemen en ze zal nog mooier gaan groeien.

Vochtig houden
Luchtzuiverend
Veel licht, niet in de felle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm120 cm
24 cm
5125 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom