Ga naar hoofdinhoud
Scindapsus Mosstok transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Scindapsus Mosstok
Scindapsus Mosstok
Scindapsus Mosstok Close-up
Lengte check
Van klimmen wordt ze blij

De bossen van Zuidoost Azië is de plek waar deze prachtige groene vriend oorspronkelijk vandaan komt. Daar groeit deze plant als een speer en kunnen de bladeren wel 90 cm groot worden. Met de juiste verzorging kan de Scindapsus ook prachtig bij jou groeien. Of de bladeren net zo groot worden als in het oerwoud, dat is nog de vraag.

De bladeren van deze plant bevatten huidmondjes die allerlei schadelijke stoffen voor je uit de lucht halen. Hij behoort zelfs tot de top tien van de meest luchtzuiverende planten die er zijn. Heb je nog meer reden nodig om deze plant in huis te halen?

Mocht je wel nog meer redenen zoeken, deze Jngl-king is een echte hang- en klimplant. Ze kan zich echter ook prima aanpassen aan jouw woonkamer!

Direct zonlicht is niet de beste keuze voor de Scindapsus, maar ze houdt wel van een lichte plek. De aarde van deze plant moet altijd een beetje vochtig zijn. De wortels vinden het niet fijn als ze droog worden. Heb je nog wat tijd over? Geef dan elke week even een sproeibeurt! Hierdoor gaan de bladeren nog mooier glanzen en kunnen ze beter zonlicht opnemen.

Vochtig houden
Luchtzuiverend
Veel licht, niet in de felle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm120 cm
19 cm
2875 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom