Ga naar hoofdinhoud
Scindapsus N'joy transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte15 cm
Scindapsus N'joy
Scindapsus N'joy
Scindapsus N'joy Close-up
Lengte check
Eén en al vrolijkheid

Deze Scindapsus staat ook bekend als de Epipremnum Variegated. Waarom precies deze plant twee namen heeft gekregen is ons een raadsel, maar ze klinken allebei leuk! Ze is een kleine, snelgroeiende Scindapsus. Je herkent haar gelijk aan de witte vlekken op haar bladeren.

De Scindapsus is heel erg goed in klimmen. Ze heeft lange slierten met aan de uiteinden de bladeren. Ze wordt daarom ook wel de Devil’s Ivy genoemd. Als je een stammetje in de grond zet dan zal ze gegarandeerd haar weg naar boven vinden. Je kan de Scindapsus ook prima laten hangen.

De N’joy is niet kieskeurig in de verzorging. Ze houdt van een vochtige grond en een lichte plek zonder direct zonlicht. Waar deze plant heel erg goed in is is de lucht voor je zuiveren. Vooral het stofje formaldehyde overleeft niet lang met de Scindapsus in de kamer.

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Vochtig houden
Luchtzuiverend
Veel licht, niet in de felle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 15 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom