Ga naar hoofdinhoud
Scindapsus Pictus transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte15 cm
Scindapsus Pictus
Scindapsus Pictus
Scindapsus Pictus Close-up
Lengte check
Picture perfect

Is er iemand met een kwast in de weer geweest? Oh, dat zijn gewoon de bladeren zelf! De Scindapsus Pictus komt oorspronkelijk uit de oerwouden van Zuidoost Azië. Daar klimt ze met gemak tegen de grootste bomen op. Je kan ook zelf een stokje in de aarde zetten waar ze tegenop zal klimmen. Je kan de Pictus echter ook prachtig zo laten staan. De bladeren groeien aan slierten die sierlijk omhoog staan.

De Pictus houdt van een vochtige grond, maar niet zo vochtig dat er een laagje water blijft staan. Ze komt uit de bossen en kan dus op veel plekken in je huis staan, zowel in het licht als in de schaduw. Hou haar echter wel weg bij direct zonlicht, daar wordt ze niet zo blij van.

De Pictus vindt het fijn als je ‘m af en toe besproeit met water. De bladeren kunnen zo nog beter zonlicht opnemen. Een leuk weetje over de Scindapsus is dat ze nogal luchtzuiverend zijn. Schonere lucht is dus gegarandeerd!

Vochtig houden
Luchtzuiverend
Veel licht, niet in de felle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 15 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-9999
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom