Ga naar hoofdinhoud
Scindapsus Trebie transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte120 cm
Scindapsus Trebie
Scindapsus Trebie
Scindapsus Trebie Schuinaanzicht
Scindapsus Trebie Bovenaanzicht
Lengte check
Verticale Versiering

Wanneer elegantie en natuur samenkomen, ontstaat er iets echt speciaals. Dit bijzondere exemplaar, een klimplant met hartvormige, zilvergroene bladeren, is daar het perfecte voorbeeld van. Het voegt een unieke, marmerachtige schoonheid toe aan je interieur en laat je muren spreken zonder een centimeter vloerruimte in beslag te nemen. Hoewel de Scindapsus Treubii zich voordoet als een zeldzaam en exotisch exemplaar, is hij verrassend eenvoudig te verzorgen.

Deze klimmer komt oorspronkelijk uit de regenwouden van Zuidoost-Azië, maar voelt zich ook thuis in jouw woonkamer. Zorg voor een plekje met veel gefilterd licht, maar niet in de volle zon, en geef hem regelmatig water maar laat de grond tussen de gietbeurten door opdrogen.

Regelmatig water geven
Sterk luchtreinigend
Houdt van gefilterd licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 120 cm
24 cm
5125 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom