Ga naar hoofdinhoud

Lepelplant

Spathiphyllum

Spathiphyllum
Spathiphyllum
Spathiphyllum
Spathiphyllum
Spathiphyllum
Spathiphyllum
Spathiphyllum

De Lepelplant (Latijnse naam Spathiphyllum) is een mooie groene kamerplant met witte bloemen. Deze witte bloemen hebben de vorm van een lepel, een bolvormige bloem met aan een lange stengel. Daar komt de naam lepelplant ook vandaan. Als de plant goed word verzorgt maakt deze continu nieuwe bloemen aan.

Speciaal aan deze plant is de zijn sterke luchtzuiverende werking. Zelfs NASA doet onderzoek met deze plant om zijn zuurstofproductie in de ruimte te testen! Daarnaast haalt deze plant uit de lucht en verbeterd de luchtvochtigheid in een ruimte. Een perfecte plant dus voor een kamer met weinig ventilatie of een woning in de stad!

Veel water nodig
Erg sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm100 cm
24 cm
4150 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom