Ga naar hoofdinhoud
Spathiphyllum transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Spathiphyllum
Spathiphyllum
Spathiphyllum Vooraanzicht
Spathiphyllum Vooraanzicht
Spathiphyllum Close-up
Spathiphyllum Close-up
Spathiphyllum Sfeerbeeld
Lengte check
Vrede in huis

Mocht je de naam 'Spathiphyllum' nou iets te lang vinden, dan kun je 'm ook de ‘lepelplant’ noemen. Zoals je misschien al kan raden komt deze bijnaam door de witte lepelvormige bladeren die aan de lange stengels zitten! Nog een andere naam die deze plant met zich meedraagt is 'Peace Lily' of Vredeslelie. Met deze plant haal je dus gegarandeerd een beetje vrede in huis!

Wil jij graag een plant in huis waar je een verrassend feitje over kan vertellen? Veel mensen denken dat de witte uitsteeksels op deze plant bloemen zijn, terwijl het eigenlijk een speciaal schutblad is die de echte bloem afschermt. Hoe ingenieus is de natuur!

Deze plant komt helemaal uit het Amazonegebied en is flink wat water dus wel gewend. Zodra de aarde droog aan het worden is kun je al extra water geven. Hoe vaak dit is verschilt, maar meestal is één keer per week voldoende! Geef de Spathiphyllum een lichte plek, maar niet in de felle zon. Direct zonlicht, daar heeft deze plant geen vrede mee!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 2 reviews
Veel water nodig
Erg sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm70 cm100 cm
24 cm
4350 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom