Ga naar hoofdinhoud
Spathiphyllum transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Spathiphyllum
Spathiphyllum
Spathiphyllum Vooraanzicht
Spathiphyllum Vooraanzicht
Spathiphyllum Close-up
Spathiphyllum Close-up
Lengte check
Vrede in huis

Misschien raad je het al, maar de bijnaam die deze plant draagt is ‘Peace Lily’, ofwel de Vredeslelie. Met deze plant haal je dus gegarandeerd een beetje vrede in huis. Daarnaast haal je ook nog eens een luchtreiniger binnen je muren. De Spathiphyllum heeft namelijk sterke luchtzuiverende kwaliteiten. Geen schadelijke stoffen meer bij jou in de buurt!

De Spathiphyllum staat bekend om de mooie witte bloemen die zich regelmatig laten zien. Eigenlijk zijn deze witte ‘bloemen’ beschuttende bladeren die de echte bloemen beschermen. De Nederlandse bijnaam die deze plant heeft gekregen is dan ook vanwege vorrm van deze ‘schutbladeren’: ‘lepelplant’.

In het Amazonegebied komen er vaak overstromingen voor. Deze plant is dus ook wel gewend aan een beetje water. Schroom dus niet om de Spathiphyllum elke week een een paar goede slokken te geven. Geef deze plant een mooi plekje in je kamer, maar niet in de felle zon. Direct zonlicht, daar heeft deze plant geen vrede mee!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Veel water nodig
Erg sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm70 cm100 cm
17 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom