Ga naar hoofdinhoud
Tillandsia Antonio transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Tillandsia Antonio
Tillandsia Antonio
Tillandsia Antonio
Lengte check
Ongeworteld maar springlevend

Trek je tuinbroek aan en maak je klaar om een echte ruimtevaarder te ontmoeten, de Tillandsia Antonio. Met zijn prachtige lavendelpaarse schutbladeren die uit zijn wirwar van groen springen, lijkt deze plant wel van een andere planeet. Maar vrees niet, ondanks zijn exotische uiterlijk is de Tillandsia Antonio een sterke en makkelijke huisplant die met weinig moeite tot wel zes maanden mooi blijft.

Qua verzorging is de Tillandsia Antonio een beetje anders dan je gewend bent. Deze plant heeft geen aarde nodig - hij haalt alles wat hij nodig heeft uit de lucht. Zorg ervoor dat hij genoeg water krijgt door het water in zijn rozet te gieten, die dient als een soort reservoir. En omdat hij van vochtige omstandigheden houdt, zal hij het geweldig vinden als je hem af en toe nevelt met een plantenspuit. Zet hem op een lichte plek, maar niet in de volle zon. En vergeet niet, eens in de drie weken een beetje plantenvoeding houdt de bloei mooi en rijk.

Vaak water nodig
Beetje luchtreinigend
In het licht (halfschaduw)
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom