Ga naar hoofdinhoud
Tradescantia Zebrina transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Tradescantia Zebrina
Tradescantia Zebrina
Lengte check
I am your father!

De Tradescantia Zebrina, wordt ook wel de Vaderplant genoemd en komt oorspronkelijk uit Noord- en Zuid-Amerika. Deze plant, met haar paarse en groene bladeren, is een vrolijke verschijning in elk interieur. Op de bladeren zijn meerdere kleuren groen te zien en deze vormen een leuk streepjespatroon.

De Tradescantia is een echte hangplant. Hij groeit een beetje ‘wild’ en dat is precies de charme! Waar de naam ‘Vaderplant’ vandaan komt is nog onbekend. Misschien is het wel omdat hij wilde bladeren heeft. Een andere naam die deze kleine groene vriend draagt is ‘Spiderwort Plant’.

Als je deze plant een perfecte plek wilt geven, zoek dan een mooi plekje in indirect zonlicht. Eén keer per week een beetje water en deze plant is ook helemaal tevreden. Het is niet erg als de grond een beetje droog wordt tussen waterbeurten door. Daar kan hij prima tegen!

Weinig water nodig
Niet luchtzuiverend
Veel licht, geen directe zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
17 cm
3500 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom